Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Varjojen kaupungit. VI, Taivaallisen tulen kaupunki

Cassandra Clare

Kirjasarja: Seven

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Varjojen kaupungit. VI, Taivaallisen tulen kaupunk...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Varjojen kaupungit. VI, Taivaallisen tulen kaupunki" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9511291483

9789511291480

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Seven

Esittely

Ylistetyn Varjojen kaupungit -sarjan kauan odotettu ja huikean jännittävä päätösosa Clary ja hänen ystävänsä taistelevat pahinta koskaan kohtaamaansa vihollista vastaan: Claryn omaa veljeä. Sebastian kääntää varjonmetsästäjiä puolelleen, raastaen erilleen perheitä ja rakastavaisia. Kauhistuttava taistelu maailman kohtalosta vaatii varjonmetsästäjiltä kauhistuttavia uhrauksia. amazon.com: "I just loved every thing about this book. Everything." "Beautiful. Marvelous. Stunning. Everything you want in a final book." Cassandra Clare on newyorkilainen kirjailija, jonka The Mortal Instruments -sarjasta on tullut todellinen ilmiö. Englaninkielinen alkuteos: City of heavenly fire.

Aiheet

Fray, Clary,

fikt.

Wayland, Jace,

taistelut

sisarukset

hyvän ja pahan välinen taistelu

yliluonnolliset olennot

rinnakkaiset maailmat

kaupungit

New York