Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kuinka kallis vapaus

värivallankumouksista Georgiassa, Ukrainassa ja Kirgisiassa

Anna-Lena Lauren

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kuinka kallis vapaus : värivallankumouksista Georg...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kuinka kallis vapaus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9518514739

9789518514735

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kolme entistä neuvostotasavaltaa - Georgia, Ukraina ja Kirgisia - valitsivat demokratian ja vapauden tien niin kutsutuissa sametti-, oranssissa ja tulppaanivallankumouksissa vuosina 2003, 2004 ja 2005. Nyt on kulunut kymmenen vuotta siitä kun tapahtumat Georgiassa käynnistyivät. Mitä kaikkea siitä on seurannut? Palkittuja reportaasikirjoja kirjoittanut journalisti Anna-Lena Laur$/en on seurannut näiden kolmen maan asioita usean vuoden ajan. Hän on matkustellut niissä taajaan pyrkien ymmärtämään niiden vaikeuksia ja ongelmia, niiden edistysaskelia ja vastoinkäymisiä, nykyhetkeä ja menneisyyttä. Hän on keskustellut ja vaihtanut ajatuksia Georgian vaikeakulkuisimpien vuoristoseutujen asukkaiden, Donetskin kaivostyöläisten ja Bi¿kekin älymystön kanssa. Kuinka kallis vapaus kuvaa etnisiä konflikteja, korruptiota ja puutetta, mutta myös ihmisten vahvuutta ja kykyä selvitä kovassa ja epäoikeudenmukaisessa maailmassa Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Anna-Lena Laur$/en (s. 1976) on toimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut menestyskirjat Hulluja nuo venäläiset (2008), Vuorilla ei ole herroja - Kaukasiasta ja sen kansoista (2009) ja Sitten saavuin Moskovaan (2010). Vuorilla ei ole herroja valittiin vuoden matkakirjaksi 2009. Laur$/en on syntynyt Paraisilla. Hän on opiskellut valtiotieteitä, kirjallisuutta ja venäjää Åbo Akademissa. Vuosina 2006-2010 hän oli Yleisradion kirjeenvaihtaja Moskovassa, nykyään hän työskentelee toimittajana Hufvudstadsbladetissa. Vuonna 2003 Laur$/enista tuli kaikkien aikojen nuorin suomenruotsalaisen journalismin Topelius-palkinnon saaja. Vuonna 2010 hänelle myönnettiin tiedonjulkistamisen valtionpalkinto. Naistoimittajat ry valitsi Laur$/enin vuoden Kellokkaaksi vuonna 2012.

Aiheet

yhteiskunnallinen muutos

postkommunismi

demokratisoituminen

korruptio

yhteiskuntakuvaus

politiikka

poliiittinen kehitys

yhteiskunta

Georgia

Ukraina

Kirgisia