Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Keplo Leutokalma

pimeitä aikoja

Derek Landy

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Keplo Leutokalma : pimeitä aikoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Keplo Leutokalma" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513156540

9789513156541

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Keplo Leutokalma on edelleen kadoksissa Kasvottomien jumalien maailmassa. Etsintäyritykset ovat olleet turhia, eikä nyt viisitoista vuotta täyttänyt Valkyria Salama ole onnistunut löytämään luurankoetsivän alkuperäistä pääkalloa. Sen avulla Keplo voitaisiin saada takaisin kotiin - ainakin teoriassa. Kun Valkyria saa vihjeen pääkallosta, saattaa ainoan elossa olevan teleporttaajan Fletcher Rennin kyvyille taas olla käyttöä. Paha kyllä Valkyrian ja Keplon pään menoksi perustetaan Kostajien yhdistys, jossa kaksikon viholliset yhdistävät voimansa. Valkyria ei ole enää turvassa edes siviilielämässään Stephanie Edgleynä. Valkyriasta ja hänen ystävistään alkaa tuntua siltä, ettei mikään ole sitä miltä näyttää, ja lopulta historiaakin joudutaan kirjoittamaan uudestaan.

Aiheet

Leutokalma, Keplo,

fikt.

Valkyria,

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

jännityskirjallisuus

etsintä

kallo

pelastus

vankeus

yliluonnolliset voimat

yliluonnolliset olennot

yksityisetsivät

kaupungit

Dublin