Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pilkkikirja

Risto Jussila

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pilkkikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pilkkikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952220756X

9789522207562

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Onni merkitsee yhden suuren pilkkiahvenen tai yhden hyvän pilkkisaaliin tavoittelussa paljon. Jos näitä riemukkaita onnistumisen hetkiä haluaa kokea pilkillä usein, onnen varaan ei kannata, eikä onneksi tarvitsekaan jäädä. Ahvenen pilkintä on taitolaji. Onnistuminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa, eikä koskaan ennalta varmaa. Hyvin paljon on silti tehtävissä sen hyväksi, että saalis parantuisi. Juuri tähän hyödyllisesti ja hauskasti pilkinnän maailmaan opastava Ahvenen pilkintä tähtää. Kyse on useimmiten siitä, että pilkkijä tietäisi, miten kannattaisi toimia juuri tällä lammella, tällä järvellä tai tällä rannikon sisäselällä. Juuri tänään. Juuri tähän aikaan talvesta. Ahvenen pilkintä on koottu niin, että se sopii aloittelijalle opaskirjaksi, joka johdattaa hänet helposti ja varmasti pilkinnän maailman ytimeen. Samalla kirja tarjoaa pidempään harrastaneelle paljon uusia näkemyksiä ja niksejä, joilla petrata saalista. Kirjassa on runsas ja elämyksellinen kuvitus.

Aiheet

kalastus

talvipyynti

pilkintä

kalastusvälineet

virkistyskalastus