Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Supermarsu tekee maalin

Paula Noronen

Kirjasarja: Emilian päiväkirja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Supermarsu tekee maalin

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Supermarsu tekee maalin" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512091968

9789512091966

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Emilia kuulee maailman kamalimman uutisen: Simo vaihtaa superlahjakkaiden kouluun ja muuttaa pois. Seuraava kauhu-uutinen: Rasviksen isä, margariinitehtailija, aikoo rakentaa fudispuiston tilalle urheiluareenan, jonne Emilian peliporukalla, "rupujengillä", ei ole mitään asiaa. Lopulta kaupunginjohtaja päättää ratkaista puiston kohtalon jalkapallo-ottelulla: Rasviksen isän sponsoroima ykkösjoukkue vastaan ruput. Peliin on aikaa vain muutama viikko, Emilialle tulee kiire. Heidän joukkueessaan jokaisella tuntuu olevan jokin peliä haittaava hankaluus: Anterolla on palloallergia, Ismo saa kikatuskohtauksia, Nisu-Lissu tekstaa koko ajan kesken pelin ja Kirsikka ei osu käyräjalallaan palloon. Ovatko ongelmat käännettävissä voitoksi? Onnistuuko Supermarsu saamaan rupujengin iskukuntoon? Ja entä mitä Emilian ja Simon ystävyydelle tapahtuu? Paula Norosen sympaattinen, kahteen kertaan Finlandia Junior -ehdokkaaksi valittu Supermarsu on jälleen vauhdissa: nappisten nauhat on kiristetty ja Supermarsu valmiina ampaisemaan pelikentälle oikeuden puolesta.

Aiheet

Emilia,

fikt.

lastenkirjallisuus

päiväkirjaromaanit

koululaisromaanit

huumori

muutto

ystävät

rakentaminen

hankkeet

urheiluhallit

jalkapallo

ottelut

lemmikkieläimet

marsut

mielikuvitusolennot