Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sotapäiväkirja vuodelta 1944

Waldemar Erfurth

Kirjasarja: Sotaklassikot

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sotapäiväkirja vuodelta 1944

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sotapäiväkirja vuodelta 1944" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952291049X

9789522910493

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Sotaklassikot

Esittely

Jalkaväenkenraali Erfurth toimi jatkosodassa Suomen Päämajan saksalaisen yhdysesikunnan yhteysupseerina. Hän välitti viestejä kahden maan päämajojen välillä ja perusteli Suomen ratkaisuja saksalaisille. Erfurthin muistiinpanoihin perustuva kirja on elävä kuvaus ja keskeistä lähdeaineistoa jatkosodan käännekohdan dramaattisista tapahtumista: Suomen ahdingosta Saksan voimien ehtyessä, Saksan reaktioista erillisrauhaan pyrittäessä, Saksan merkittävästä sotilaallisesta ja materiaalisesta avusta puna-armeijan läpimurtohyökkäyksen torjunnassa sekä lopullisesta välirikosta. Erityisen kiinnostavaa ovat Erfurthin Mannerheimia koskevat päiväkirjamerkinnät - aikalaiskokemukset tarjoavat lukijalle erinomaisen tilaisuuden omille "rivien välistä" -tulkinnoille. Esipuhe: VTT, dosentti Pekka Visuri

Aiheet

Erfurth, Waldemar.

Mannerheim, Carl Gustaf Emil.

päiväkirjat

sotapäiväkirjat

upseerit

saksalaiset

kenraalit

jatkosota

Päämaja

sotilaallinen yhteistyö

Suomi

Saksa

1944

sotahistoria