Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Piirrä mangaa!

shounen : näin teet japanilaista toimintasarjakuvaa

Christopher Hart

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Piirrä mangaa! : shounen : näin teet japanilaista...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Piirrä mangaa!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nemo

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522400025

9789522400024

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Shonen on yksi mangan suosituimmista alalajeista. Siinä nuoret miespuoliset sankarit kokevat huimia, usein koomisiakin seikkailuja, taistelevat pahuutta vastaan - ja tietenkin ihastuvat hurmaaviin tyttöihin. Suomessakin suositut sarjat Dragon Ball Z, Naruto ja Yu-Gi-Oh! kuuluvat tähän sekä tyttöjen että poikien rakastamaan mangagenreen. Christopher Hartin uusin piirrosopas näyttää askel askeleelta ja vangitsevin värikuvin, miten shonen-mangan upeita hahmoja piirretään ja kuinka tehokkaita taistelukohtauksia luodaan. Opit piirtämään teini-ikäiset sankarit, kiehtovat ninjatytöt, hurjat hirviöt ja pahat kamppailulajimestarit sekä luomaan henkilöiden ympärille vetävän tarinan. Christopher Hartin opastuksella sinustakin voi tulla aito mangaka, mangataiteilija! Christopher Hart tekee maailman suosituimpia piirrosoppaita. Hänen kirjojaan on käännetty 18 kielelle, ja niitä on myyty yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Piirrä mangaa! Shonen on yhdestoista Hartilta suomeksi ilmestynyt kirja. nelivärikuvitus.

Aiheet

mangat

piirustus

toiminta

sarjakuvat

oppaat