Ostoskori

Ei tuotteita ostoskorissa

Kuntoluokitus
K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyv
K2 - tyydyttv
K1 - kehno

Etusivu - Haku - Ruoka ja kotitalous - Ruoanvalmistuksen taito - Aho Kaarina - Leskinen Seija

Ruoanvalmistuksen taito

Tekij: Aho Kaarina - Leskinen Seija
ISBN: 9789510259269
Tuoteryhm: Ruoka ja kotitalous
Kustantaja:WSOY
Kieli: suomi
Painovuosi: 2008
Painos: 5
Sivumr: 351
Sidonta: Kierrekansio
Kunto: K3 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyv, K2=tyydyttv, K1=kehno)
Saatavilla: 1 kpl

Hinta: 18,00     Osta »

Listietoa: RUOANVALMISTUKSEN TAITO tutustuttaa lukijansa elintarvikkeiden ominaisuuksiin, niiden ksittelyyn ja ruoanvalmistukseen. Kirja on suunnattu hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoon ja mys kotitalousopetukseen. Kirjassa on runsaasti reseptiikkaa. Kirjan selkeiden ohjeiden avulla on helppo valmistaa suomalaisia ja muiden maiden ruokia. Kirja sislt perustiedot: ruoka-aineista ja niiden ravintomerkityksest erityisruokavalioista elintarvikehygieniasta ruoanvalmistustavoista ateriasuunnittelusta ja tarjollepanosta ruokalajien valmistuksesta ja leivonnasta. Ruoanvalmistuksen taito -kirja opastaa mys mys kemian ja fysiikan ilmiihin.


18,00 EUR
Kauppias:
Kirja BOOQIE, Oulu


 

« Takaisin