Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kuono kohti koulua

Tuula Korolainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kuono kohti koulua

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kuono kohti koulua" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Lasten keskus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516278531

9789516278530

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Harakka Hii on kuuluttanut metsään hiirien kesäkoulun alkamisesta, ja ensimmäisenä aamuna pikkuhiiret lähtevät opintielle viikset jännityksestä väristen. Oppiikohan koulussa lukemaan, kuten Timotei toivoo, tai virkkaamaan kaulaliinan niin kuin Silmu haaveilee? Rentukkaa kiinnostavat uudet kaverit ja uusi opettaja, mutta Ratamosta koko koulu on turhaa, sillä se aikoo huippu-urheilijaksi. Kumma kyllä päivä jännittää myös opettaja Minttua, joka on juuri valmistunut Hiiriakatemian opettajakoulusta. Pöydällä ovat pinossa keskeiset kasvatusoppaat kuten Hellä kuri ja Tunnista huippuhiiri, mutta nyt ei niistäkään ole apua. Kun lapset saapuvat kouluun, ei opettajasta näy hännänpäätäkään ? tai ehkä juuri ja juuri sen nipukka..Hiukan kompastellen koulupäivä kuitenkin käynnistyy, ja hiirilapset tutustuvat luokkatovereihinsa, kotihiiri Sokerimuroon ja myyrä Lapio Kontiaiseen. Jotain ehditään myös oppia, esim. se ettei toisten nimille naureta tai että outo eväs voi maistua hyvältä. Ja päivän päätyttyä Minttukin tuntee jo itsensä opettajaksi eikä tarvitse harakan tarjoamaa nauruterapiaa.

Aiheet

lastenkirjallisuus

kuvakirjat

kertomukset

koulunkäynti

aloitus

koulu

hiiret

kesä