Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tuntematon tähti

Jussi Jurkka

Lauri Meri

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tuntematon tähti : Jussi Jurkka

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tuntematon tähti" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511265962

9789511265962

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mies koko kansan tunteman luutnantti Lammion takaa. Risainen, rujo ja raju elämäntarina yllättää. Teatterisukuun syntynyt Jussi Jurkka (1930-1982) oli sukupolvensa suurin tähti, jonka elämää varjostivat kova lapsuus, sota ja jyrkkien roolihahmojen maine sekä tupakka ja alkoholi. Lukuisilla elokuvallaan ja rooleillaan Jurkka jäi ikuisesti suomalaisten sydämiin. Jussi Jurkan syntymästä tulee kuluneeksi tänä vuonna 85 vuotta ja Edvin Laineen ohjaaman Tuntemattoman sotilaan valmistumisesta 60 vuotta. FM Lauri Meri on teatterin historian opettaja ja teatterikriitikko, joka kirjoittaa arvosteluja Helsingin Sanomiin. Meri on julkaissut aiemmin elämäkerrat Pentti Siimeksestä ja Tauno Palosta.

Aiheet

Jurkka, Jussi.

näyttelijät

elokuvanäyttelijät

teatterihistoria

teatteri

historia

elokuva