Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Matkustan melko harvoin ja muita kirjoituksia

Sinikka Nopola

Kirjasarja: WSOY äänikirja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Matkustan melko harvoin ja muita kirjoituksia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Matkustan melko harvoin ja muita kirjoituksia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Kansio

ISBN

9510389986

9789510389980

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nopolan tekstien päähenkilö on arvoituksellinen tarkkailija, jonka huomion kiinnittävät sekä pienet että isot ongelmat kuten se, miksi ihmisestä tulee Facebookissa päivässä burn out ja onko esineillä kuten lusikalla ja haarukalla sukupuoli. Henkilö matkustaa, kierrättää, eläytyy Itä-Euroopan kohtaloon ja elää kaikin puolin kelpo ihmisen elämää. Hautajaisissa matka käytävää pitkin vainajan arkulle on kilpajuoksu, jossa on osattava sijoittua oikein. Hämmennystä aiheuttaa myös pohjoisen perukoille hiipinyt outo tapakulttuuri, halaaminen, ja sen jännittävin vaihe loppuhalaus. Vaan ei hätää, näihinkin kinkkisiin askelsarjoihin löytyvät omat selviytymiskeinonsa.

Aiheet

äänikirjat