Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valokuvan terapeuttinen voima

Ulla Halkola

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valokuvan terapeuttinen voima

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valokuvan terapeuttinen voima" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Societas Medicorum Fennica Duodecim

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9516562507

9789516562509

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Alan ensimmäinen tietokirja Suomessa. Kirjassa esitellään valokuvaterapian teoreettista taustaa ja käytännön menetelmiä kuten omaelämäkerrallisten valokuvien katsomista, uusien valokuvien ottamista ja symbolisten kuvien käyttöä. Kirja avaa mielenkiintoisia näköaloja arkisten kuviemme katsomiseen, visuaalisen ympäristömme havainnointiin ja kuvien ottamiseen. Uusimmat aivotutkimukset kuvantamismenetelmineen avaavat myös uusi väyliä kuvan merkityksen ymmärtämiseen. Kehonkuvat, muistikuvat, mielikuvat ja valokuvat - kuvilla on ihmismielelle suuri merkitys. Valokuvat voivat olla silta moneen. Valokuvaterapian menetelmät soveltuvat käytettäväksi sosiaali-, terveys-, ja kasvatusalalla niin ennaltaehkäisevässä työssä kuin hoito- ja kuntoutustyössäkin sekä yksilöiden että ryhmien kanssa. Psykoterapiassa eri psykoterapiasuuntien edustajat voivat integroida valokuvaterapian menetelmät omaan työskentelyynsä. Kirjan kirjoittajat ovat psykoterapeutteja, sosiaali- ja terveysalalla toimivia valokuvaterapeuttisen työn osaajia sekä valokuvaajia.

Aiheet

taideterapia

psykoterapia

valokuvaterapia

valokuvat

terapia

empowerment

valokuvaus

symbolit

voimauttava valokuva