Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Alkoholiriippuvuus

Kaija Seppä

Kirjasarja: Hyvä hoito

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Alkoholiriippuvuus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Alkoholiriippuvuus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Societas Medicorum Fennica Duodecim

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516563139

9789516563131

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Hyvä hoito

Esittely

Alkoholi on työikäisten suomalaisten tärkein kuolinsyy ja merkittävä työkyvyttömyyden aiheuttaja. Alkoholin ongelmakäytön tunnistaminen ja hoito on tärkeää, koska hoito on kiistatta tehokasta. Alkoholin käytön lopettaminen kannattaa, vaikka haittoja olisi jo ehtinyt kehittyä, sillä osa vaurioista korjaantuu lopettamisen jälkeenkin. Kirja käsittelee tutkittuun tietoon perustuen alkoholiriippuvuuden tunnistamista, hoitomuotoja ja -järjestelmää sekä kuntoutumista. Kirjassa korostetaan, että alkoholiriippuvuuteen tulee suhtautua kuten muihinkin hoitoa vaativiin sairauksiin ja että alkoholiriippuvuutta sairastavalla on oikeus hoitoon ja käytössä on tehokkaita hoitomahdollisuuksia. Kirjassa käsitellään myös alkoholin vaikutusta elimistöön ja alkoholin aiheuttamia sairauksia, perimän ja ympäristön vaikutusta riippuvuuden kehittymiseen, raskausajan alkoholin käyttöä, nuorten ja ikääntyneiden alkoholinkäyttöä, tapaturmariskiä ja hätätilanteita, lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksia sekä lääkkeiden ja alkoholin sekakäyttöä. Alkoholiriippuvuus kuuluu Duodecimin Hyvä hoito -sarjaan. Sarjan kirjoissa esitetään käytännönläheisesti tiedot kustakin sairaudesta ja sen hoidosta sekä mm. työelämän ja sairauden yhteensovittamisesta sekä sosiaaliturvasta. Sarjan kirjat on tarkoitettu potilaille, heidän läheisilleen, hoidon ammattilaisille, opettajille ja opiskelijoille.

Aiheet

alkoholismi

alkoholistit

riippuvuus

alkoholinkäyttö

alkoholiongelmat

päihdehuolto

hoitomenetelmät

lääkehoito

lääkkeet

väärinkäyttö

sekakäyttö