Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Herkutellen Savossa

eväitä vesien varrelta

Sari Häkkinen

Kirjasarja: Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja, osa 1/2012

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Valittu tuote

Herkutellen Savossa Eväitä vesien varrella

15,00 €

Toimitus Suomeen 6,60 €

Yhteensä 21,60 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu, kuvakansi

2012

Antikvariaatti Pufendorf

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Savonia-ammattikorkeakoulu

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522031518

9789522031518

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Savolaiskulttuurin keittokirja yhdistää yksiin kansiin elämämme vettä ja leipää: vesimaisemia ja ruokaherkkuja, ihmisiä ja tarinoita. Kirja kuljettaa lukijaansa Pohjois-Savon vesireiteillä Vieremältä Iisalmen, Kuopion ja Varkauden kautta aina Nilsiään saakka. Poiketaanpa välillä Pielavedellä, Leppävirralla ja melkein Kajaanissakin, Laakajärvellä. Matkan varrella jututetaan paikkakuntien ja valtakunnankin vaikuttajia. Teos näyttää kuvin, tekstein ja ruokaohjein, millaisia herkkuja Savon vesien äärellä syödään ja millaisia tarinoita iltaruualla, marjametsällä, erätulilla ja kalavesillä kerrotaan. Ruokaohjeet ovat selväsanaiset, ja asiantuntijat ovat ne testanneet. Tarinat ja ruokaohjeet on kirjattu myös englanniksi. Kaunis kuvateos ja herkullinen keittokirja. Mitä europarlamentaarikko Riikka Manner tuumii aina Brysselistä Suomeen palatessaan? Entäpä kuinka Finnveran Tarja Tikkasen ruokamaailmaa muovasivat Luxemburgin vuodet? Kirja valottaa sitäkin, millaisena taiteilija Jorma Uotinen kokee veden ja Hjallis Harkimo Tahkon. Ponssen Juha Vidgr$/en tuo tuulahduksen savottameiningistä mittavine menuineen. Arkkipiispa Leo palaa Pielaveden maisemiin, ja piispa emeritus Wille Riekkisellä on tarjolla ennakkoluuloton matkailuidea.

Aiheet

keittokirjat

ruokaohjeet

yhteiskunnalliset vaikuttajat

ruokaperinne

ruokalistat

julkisuuden henkilöt

savolaisuus

ruokakulttuuri

lähiruoka

Savo

cooking

menus

traditional dish