Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lumisen laakson arvoitus

Enid Blyton

Kirjasarja: Arvoitus

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lumisen laakson arvoitus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lumisen laakson arvoitus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512085585

9789512085583

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Arvoitus

Esittely

Tällä kertaa ystävykset Barney, Roger, Diana ja Töpseli pääsevät odotetulle talvilomalle Barneyn isoäidin taloon keskelle lumista maalaismaisemaa. Tiedossa on siis lumileikkejä, pitkiä päiviä luistinradalla, tunnelmallisia iltoja takan ja höyryävän kaakaon ääressä - eikä nelikko olisi oma itsensä, ellei lomalla selviteltäisi myös mysteeriä! Kuka kumma on salaperäinen Herra Ei-kukaan, joka vanhan tarinan mukaan ilmestyy kolkuttelemaan talon ovea, kun siellä majailee petturi? Ja pitäisikö tarinaan alkaa uskoa, kun eräänä yönä ovelta kuuluu kolkutus ja ovelle johtavat jalanjäljet päättyvät kuin tyhjään...

Aiheet

nuortenkirjallisuus

lastenkirjallisuus

seikkailukirjallisuus

sarjakertomukset

kummittelu

talviloma

mummolat

maaseutu

serkut