Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pohjois-Skandinavian vaellusreitit

Harri Ahonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pohjois-Skandinavian vaellusreitit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pohjois-Skandinavian vaellusreitit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513178897

9789513178895

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Lähde vaeltamaan upeisiin Pohjois-Ruotsin ja -Norjan maisemiin! Pohjois-Skandinavian vaellusreitit on kattava perusteos jokaiselle, joka on haaveillut Skandinavian upeissa vuoristomaisemissa ja erämaissa vaeltamisesta. Kirja sisältää yli kahdensadan vaellusreitin kuvauksen: helpoin reitti on 500 metrin taival metsätietä merenrantaan ja vaativin 70 kilometrin tunturipatikka. Kirjan reitit rakentuvat etapeista, joista jokainen voi koota itselleen sopivan vaelluksen. Lisäksi mukana on perustietoa Ruotsissa ja Norjassa vaeltamisesta: tuvista, matkustamisesta, vaellusajankohdasta ja muista vaeltamiseen liittyvistä käytännöistä. Vaellusharrastus on ollut kovassa kasvussa koko 2000-luvun kaikkialla Pohjoismaissa. Koska reittien valikoima on laaja, opas sopii monenlaisille vaeltajille aloittelijasta konkariin. Reittien vaativuustaso ja erikoisuudet, kuten nähtävyydet, on selkeästi merkitty. Kirjan kuvat esittelevät alueen luontoa ja henkeäsalpaavia maisemia. Vastaavanlaista tietokirjaa ei ole aiemmin ollut saatavilla suomeksi.

Aiheet

oppaat

vaellusreitit

Ruotsi

Norja

retkeilyreitit

ulkoilureitit

vaellus

retkeily

Pohjoismaat