Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Paukan pommi

Mikael Juntunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Paukan pommi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Paukan pommi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Myllylahti

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522020133

9789522020130

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Raikkaassa omakohtaisessa esseekirjassaan sosiaalipsykologi Antti Eskola peilaa uskoa, myös epäilyään, evankelisluterilaisen kirkon normeihin ja vaatimuksiin. Seurakuntakäsitystään hän kuvaa suhteeksi, joka syntyy monesta kevyestä ja vapaasta kosketuksesta kirkon toimintoihin ja sen piirissä eläviin ihmisiin. Hän korostaa ihmisen omantunnonvapautta maallisen ja hengellisen vallankäyttäjän edessä, kun painostetaan lupaamaan ja lausumaan ääneen asioita, joita ei itse voi hyväksyä tai pitää totena. Teos on Eskolan kriittinen puheenvuoro kiivaana käyvään uskontokeskusteluun.