Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mökkiläisen uusi laulukirja

Virpi toim. Kari

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mökkiläisen uusi laulukirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mökkiläisen uusi laulukirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

F-Kustannus

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9524612585

9789524612586

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

mul, englanti, suomi, viro, ruotsi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu aiemmin (BTJ Kirjo 21c/2012). Sisältö: Taitaa tulla kesä, Bensaa suonissa, Juankoski, here I come, Jäätelökesä, Doris, Helan går, Ilta skanssissa, Jos sais kerran reissullansa, Hepokatti, Andr$/e, Kesä, älä mee, Mansikkamäki, Näkäräinen, Pienet konjakit, Saku Sammakko, Sata kesää, tuhat yötä, ym. Mökkiläisen uudesta laulukirjasta löydät testatusti hyvät yhteislaulut, jotka toimivat aina: illanistujaisissa, nuotiotulilla, laiturilla, sadepäivinä, juhlissa ja muissa iloisissa tapaamisissa. Näistä lauluista syntyy huippuhetkiä, joista nauttivat vieraat ja isännät, lapset ja aikuiset. Kirjan kappaleet ja inspiroivat parhaimpiin fiiliksiin - mukana on n. 60 tunnettua hittiä joka lähtöön: reipasta, tunnelmallista, merellistä, lapsekasta, viihteellistä, humoristista. Lauluista julkaistaan melodiat, sanat ja säestyssoinnut. Kirjan lopussa on kitaran sointutaulukko sekä sivuja, joille voit merkitä muistiin suosikkilaulut tai vaikkapa omien kemujen innokkaimmat laulajat ja soittajat. Valokuvat mökkiläisen lomatunnelmista ja hehkuvasta luonnosta kuorruttavat kokonaisuuden.

Aiheet

laulukirjat

yhteislaulut

juomalaulut

kansanlaulut