Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Yösirkus

Erin Morgenstern

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Yösirkus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Yösirkus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522600547

9789522600547

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yösirkus vie lukijan outoon, rönsyilevään ja kiehtovaan sirkusmaailmaan 1900-luvun alkuun. Mustavalkoraidallisten telttojen suojissa kaksi nuorta taikuria, Celia ja Marco, kilpailevat pelissä, johon heitä on valmennettu pienestä pitäen. Heidän täytyy ylittää toinen toisensa kyvyillään, mielikuvituksellaan ja voimillaan. Heidän opettajansa suostuvat paljastamaan pelistä ainoastaan sen, että siitä ei pääse irti. Nuoret kilpakumppanit alkavat nähdä kilvan kiehtovana yhteistyönä, ja pian Celia ja Marco rakastuvat tietämättä sitä, että pelissä häviäjän osa on kuolema. On vain yksi tie ulos. Tarvitaan ennennäkemätön voimanponnistus ja erään viattoman maalaispojan apu. Niillä muutetaan kohtaloa tavalla, joka olisi uskomaton, jos ei uskoisi taikuuteen. Erin Morgensternin esikoiskirja on lumoava rakkaustarina, joka maalaa kuvaa kaikille aisteille. Kirjan henkilöhahmot ovat inhimillisiä, mutta saman aikaan heissä on ripaus taikaa. Morgenstern on taidokas, klassinen tarinankertoja sanan todellisessa merkityksessä. Tarina vie mukanaan, sen lumous ei rikkoudu eikä lukijakaan pääse sirkuksesta irti ennen yllättävää loppua. Morgensternin romaani on saanut hyvän vastaanoton, ja sen käännösoikeudet on myyty yli kahdellekymmenelle kielelle. Teoksen filmioikeudet on myyty Hollywoodiin samalle tuotantoyhtiölle, joka on tehnyt mm. Harry Potter -elokuvat. Erin Morgenstern on kirjailija ja multimediataiteilija. Hän asuu Massachusettsin Salemissa. Alkuteos: The night circus.

Aiheet

Bowen, Celia,

fikt.

Alisdair, Marco,

fantasiakirjallisuus

rakkausromaanit

esikoisteokset

ikuinen rakkaus

tragediat

sirkus

kaaos

hallinta

todellisuuden muuttuminen

magia

taidot

oppiminen

taikominen

kaksintaistelut

taikurit

vedonlyönti

opettajat

sirkustaiteilijat

sirkukset

Le Cirque des Rêves

kaupungit

Eurooppa

Pohjois-Amerikka