Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

101 kauhuelokuvaa, jotka jokaisen on nähtävä edes kerran eläessään

Steven Jay Schneider

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

101 kauhuelokuvaa, jotka jokaisen on nähtävä edes...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "101 kauhuelokuvaa, jotka jokaisen on nähtävä edes kerran eläessään" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522201782

9789522201782

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja tutkii kauhuelokuvan kestävää suosiota aina Georges M$/eli$+esin ja F. W. Murnaun klassikoista Tobe Hooperin ja David Cronenbergin verikylpyihin. Kiehtovat ja toisaalta järkyttävät elokuvat käsittelevät alkukantaisimpia pelkoja: painajaisia, kammoja, haavoittuvaisuutta, vastenmielisiä asioita sekä pelkoa tuntemattomasta, seksuaalisuudesta, kuolemasta ja identiteetin menetyksestä. Väristyksiä aiheuttava hirviön tai henkiolennon uhka aavemaisessa kartanossa tai autioituneen tien varrella viehättää ja karmaisee katsojaa. Valkokankaan kauhut ovat kautta aikojen ottaneet monia eri muotoja ja synnyttäneet useita elokuvahistorian ikonisimmista hahmoista aina Boris Karloffin esittämästä Frankensteinin hirviöstä ja Bela Lugosin Draculasta Leatherfaceen, Carrieen, Candymaniin ja Hannibal Lecteriin. Yksi asia yhdistää heitä kaikkia: kyky kiehtoa ja herättää inhoa, samanaikaisesti. Kriitikoiden sekä elokuvahistorijoitsijoiden ja - teoreetikkojen näkemyksiin pohjautuen kirja käsittelee tiedolla ja tunteella sataa vuotta vampyyreita, zombeja, tappajaklovneja, avaruusolioiden hyökkäyksiä, murhanhimoisia saarnaajia ja lapsia, vierailevia satanisteja, ahnehtivia kannibaaleja, häiriintyneitä Vietnamin sodan veteraaneja ja eläviä koneita. Alkuteos: 101 Horror Movies you must see before you die.

Aiheet

hakuteokset

kauhuelokuvat

elokuva

elokuvat

elokuvaohjaajat

elokuvanäyttelijät

historia