Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Parantavat energiat

myyttistä ja tutkittua tietoa täydentävistä hoidoista

Pauliina Aarva

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Parantavat energiat : myyttistä ja tutkittua tieto...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Parantavat energiat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522604496

9789522604491

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Täydentävät hoidot ovat hyvin suosittuja, mutta niihin liittyy paljon ennakkoluuloja. Tutkimukset osoittavat, että monet hoidot lievittävät kipuja, parantavat kehon ja mielen jännitysoireita, hoitavat migreeniä, vähentävät ahdistusta, stressiä ja masentuneisuutta, rentouttavat sekä kohentavat kroonisesti sairaiden elämän laatua. Kirjoittaja pohtii, ovatko vaikutukset pelkästään plaseboa vai voiko hoitavalla kosketuksella ja energioilla olla todellista tehoa. Hän avaa myos myyttien, enkeleiden, uskon, toivon ja rakkauden hoivavaikutuksia ja puntaroi, miksi potilaat eivät kerro lääkärille käyttävänsä täydentäviä hoitoja, vaikka käyttäjiä on noin kolmannes suomalaisista. Kirjassa valotetaan, mitä uusimmat tutkimustulokset kertovat hoitojen hyodyistä ja haitoista ja tarkastellaan energiahoitojen ja muiden keho-mieliajatteluun perustuvien auttamisen tapojen vaikutusmekanismeja, jotka ovat jääneet tieteelle epäselviksi. Pauliina Aarva on yhteiskuntatieteiden tohtori ja dosentti. Hän on tyoskennellyt terveystutkijana, kouluttajana, yrittäjänä ja terveysalan konsulttina kansainvälisissä hankkeissa. Täydentävistä hoidoista hän kiinnostui saatuaan itse niistä apua.

Aiheet

vaihtoehtolääkintä

luontaishoito

vaikutukset

arviointi

käsitykset

sairaus

terveys

keho

psyyke

vuorovaikutus

hyvinvointi

parantuminen

psykologiset tekijät

hoitomenetelmät

energia

liitännäishoito

myytit

tiede

plasebo