Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hevosen varusteet

Carolyn Henderson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hevosen varusteet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hevosen varusteet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522203351

9789522203359

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kattava ja kuvitettu käsikirja hevosten varusteiden valinnasta, käytöstä, sovittamisesta ja huollosta. Kirja perehtyy varustevalikoimaan laajasti esteratsastuksesta lännenratsastukseen. Selkeä ja helppotajuinen kuvaus erilaisista varusteista auttaa valitsemaan eri tilanteisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ytimekkäät sovitusohjeet valokuvien ohella auttavat sovittamaan satulat, kuolaimet, loimet ja muut varusteet hevoselle oikein. Käsikirja esittelee perinteisten varusteiden ohella uusia ideoita ja tutkimustuloksia. Tiivis asiateos sopii varusteita ensi kertaa ostavalle ja varastoa päivittävälle.

Aiheet

ratsastus

varusteet

hevonen

ratsastajat