Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Masennus

suuri serotoniinihuijaus

Aku Kopakkala

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Masennus : suuri serotoniinihuijaus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Masennus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522603449

9789522603449

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Miljoona suomalaista syö mielialaan vaikuttavia reseptituotteita vuosittain. Kuinka masennuksesta tuli kansantauti? Miten asian voisi ratkaista yksilöllisesti ja yhteiskunnallisesti? Teos sisältää suomalaisen ja kansainvälisen masennuslääke- ja masennuksenhoitokeskustelun keskeiset vaiheet ja teemat. Teos on tarkoitettu kaikille mielialaongelmien kokijoille sekä heidän lähipiirilleen - ja erityisesti heille, jotka haluavat tehdä asialle jotakin. Masennus ja muut mielialapulmat on hyvin kansantajuinen ja esittelee käytännöllisesti monia hyvin toimivia masennuksenhoitomenetelmiä. Teos eroaa radikaalisti aiemmista suomalaisista alan julkaisuista, sillä se rakentuu alkuperäistutkimuksille ja on lähdekriittinen. Se ei nojaa yleisiin käsitykseen ja vallitsevaan mielipiteeseen. Teos pyrkii osaltaan myös muuttamaan suomalaisia käytäntöjä. Psykologi Aku Kopakkala johti terveydenhuoltoyritys Mehiläisessä työpsykologian, psykoterapian ja konsultoinnin palveluja 10 vuotta sekä toimi kuntoutusjohtajana viimeiset kolme vuotta. Mehiläisen toimitusjohtaja päätti irtisanoa Kopakkalan kesäkuussa 2014. Hän oli MOT-ohjelmassa viitannut tutkimustuloksiin, joiden perusteella nykyinen masennuksen hoitokäytäntö on mahdollisesti paha erehdys.

Aiheet

masennus

lääkehoito

serotoniini

SSRI-lääkkeet

haitat

kritiikki

hoitomenetelmät

vaihtoehtoiset menetelmät