Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tunnustuksia

Leo Tolstoi

Kirjasarja: Basam Books klassikko

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tunnustuksia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tunnustuksia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952260044X

9789522600448

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tunnustuksia on Leo Tolstoin muistelma hänen keski-iässä kokemastaan henkisestä kriisistä. Kirjoitettuaan suuret teoksensa Sota ja rauha sekä Anna Karenina Tolsoi alkoi kokea elämänsä merkitysettömäksi. Tunnustuksia on tilitys siitä, kuinka vähän tyydytystä saavutukset Tolstoin elämään toivat ja hänen kaipuustaan kohti todellista uskoa. Teos oli Tolstoin uran käännekohta, jonka jälkeen hän kirjoitti pääasiassa uskonnollisesta elämästä. Tunnustuksia on esitelmä suuren kirjailijan ajatusmaailman murroksesta. Teoksessa Tolstoi etsii vastauksia suuriin kysymyksiin, kuten ¿Mihin elämäni on menossa¿ ja ¿Mikä on elämän tarkoitus¿. Teos kuuluu kristillisen mystisyyden merkkiteoksiin, ja sitä ei ole suomennettu vuoden 1906 jälkeen.

Aiheet

Tolstoi, Leo.

muistelmat

kirjailijat

Venäjä

1800-luku

elämänfilosofia

uskonnonfilosofia