Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Rakas äitini!

Armas, Eero, Arvid ja Kasper Järnefeltin sekä Aino Sibeliuksen kirjeitä äidilleen Elisabeth Järnefeltille 1879-1928

Armas Järnefelt

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Rakas äitini! : Armas, Eero, Arvid ja Kasper Järne...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Rakas äitini!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512357321

9789512357321

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Rakas äitini! avaa suurenmoisen näkymän Järnefeltien taiteilijaperheeseen. Elisabeth Järnefelt oli aikansa tunnetuimpia suomalaisia naisia, ja hänen lapsistaan kasvoi kulttuurihistoriaamme merkittäviä jälkiä jättäneitä taiteilijoita ja vaikuttajia: Arvidista kirjailija, Eerosta taidemaalari, Armaasta säveltäjä, Kasperista kriitikko ja opettaja. Aino Järnefelt tuli tunnetuksi etenkin säveltäjä Jean Sibeliuksen vaimona. Aikakauden tuntoja kuvattiin kirjeissä, joita Järnefeltin perheessä kirjoitettiin poikkeuksellisen paljon. Lasten 1870-1920-luvuilla äidilleen kirjoittamat kirjeet luovat kuvan heidän kasvustaan historiamme merkkihenkilöiksi. Rakas äitini! tuo merkittävän kulttuurihistoriallisen aineiston kautta mielenkiintoista tietoa 1800-1900-lukujen taitteen suomalaisesta ja eurooppalaisesta kulttuurielämästä. Kirjassa on mukana kaikkien Järnefeltin taiteilijaveljesten - Arvidin, Armaan, Eeron sekä Kasperin - kirjeet. Elisabethin tyttären Aino Sibeliuksen kirjeiden kautta saadaan uutta tietoa myös Jean Sibeliuksen elämästä ja tuotannosta. Teokseen sisältyy myös aikaisemmin julkaisemattomia kuvia.

Aiheet

Järnefelt, Elisabeth.

Järnefelt, Armas.

Järnefelt, Eero.

Järnefelt, Arvid.

Järnefelt, Kasper.

Sibelius, Aino.

Järnefelt,

suku.

kirjeet

1879-1928

henkilöhistoria

säveltäjät

taidemaalarit

kirjailijat

taide-elämä

historia

Suomi

kulttuurielämä