Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita

Don Rosa

Kirjasarja: Aku Ankka

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhait...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sanoma Magazines Finland

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513226948

9789513226947

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Aku Ankka

Esittely

Uuden Don Rosa -kirjan valovoimaiset pääesiintyjät ovat Kolme caballeroa -elokuvasta tutut veijarit: Jos$/e Carioca Brasiliasta, Panchito Pistoles Meksikosta ja Aku Ankka Ankkalinnasta. Vuonna 1944 ensi-iltansa saanut Disneyn seitsemäs animaatioelokuva on innoittanut Rosan tekemään peräti kaksi pitkää sarjakuvatarinaa - Kolmen caballeron paluu ja Seitsemän (miinus neljä) rohkeata caballeroa - jotka molemmat nähdään tässä teoksessa. Nämä kaksi tarinaa ovat ainoita ankkasarjakuvia, joissa Don Rosa on astunut suuren esikuvansa Carl Barksin luoman ankkauniversumin ulkopuolelle - ja tuloksia pidetään yleisesti erittäin onnistuneina. Rosan mielikuvitus ja kertojantaidot saavat caballero-kolmikon elämään hienosti myös sarjakuvassa. Vauhdikkaiden juonenkäänteiden ja hervottoman huulenheiton yhdistelmä toimii kuin sombrerollinen meksikolaisia hyppypapuja! Caballero-sarjojen lisäksi kirja pitää sisällään muiden muassa sellaiset ehdottomat Rosa-klassikot kuin Ankkalinnan pillipiipari, Talon kokoinen vastustaja ja Ensimmäinen keksintö.