Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vauva!

Katriina Koskinen

Kirjasarja: Papu

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vauva!

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vauva!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510389684

9789510389683

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Papu

Esittely

Pussaa, pöristä, helli ja lelli! Lue ja leiki lämpöisiä loruja yhdessä vauvan kanssa! Anna Kisu-isän kehrätä kujeillen ja Hauva-vaarin kuiskata halaten: ¿Sinä olet ihana!¿ Kirkkaat, selkeät eläinhahmot kertovat lempeillä ilmeillään pienelle, kuinka tärkeä hän kaikille lähellä oleville on. Äiti, isä, mummi, vaari, täti ja eno - he kaikki haluavat kertoa, että ympäriltä löytyy monta syliä, jossa vauvan on hyvä kasvaa ja kelliä. Pikkuinen pahvikirja pitää sisällään suuren asian: Vauva, sinä olet ihana! Katriina Koskinen on kuvataiteilija, jonka ensimmäinen PAPU-sarjaan kuuluva kirja Jekku ja kaverit ilmestyi 2011. PAPU-kirjat on tehty lapsen ja aikuisen lähihetkiin yhdessä katseltaviksi, tuumattaviksi ja jutusteltaviksi.

Aiheet

lastenkirjallisuus

katselukirjat

paksulehtiset kirjat

lorut

hellyys

vauvat