Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Bestikset Johanna ja Ulla salaisuuksien jäljillä

Johan Unenge

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Bestikset Johanna ja Ulla salaisuuksien jäljillä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Bestikset Johanna ja Ulla salaisuuksien jäljillä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510354007

9789510354001

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Maailma on täynnä salaperäisiä arvoituksia, jos vain katsoo ympärilleen. "Silmät on pidettävä auki", ajattelevat Johanna ja Ulla. "Sillä koskaan ei voi tietää etukäteen, milloin näkee jotakin epäilyttävää tai milloin on kuulusteltava jotain", kuten Ulla sanoo. Tytöt saavatkin pian selville monta ihmeellistä asiaa: Johannan isän töissä käy autovaras. Huonekalut erään kaverin kotona liikkuvat ihan itsestään. Koulun rehtori hiippailee pusikossa ja katoaa yhtäkkiä salaperäiseen savupilveen! Bestikset Johanna ja Ulla salaisuuksien jäljillä jatkaa kahdeksanvuotiaista tytöistä kertovaa lämpimällä huumorilla marinoitua sarjaa, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Bestikset Johanna ja Ulla (2005), Bestikset Johanna ja Ulla riidoissa (2006) sekä Maailman kilteimmät Johanna ja Ulla (2008).

Aiheet

lastenkirjallisuus

tyttökirjat

sarjakertomukset

kommellukset

ystävyys

tytöt

salaisuudet

ratkaisut