Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Live in Finland

kansainvälistä keikkahistoriaa Suomessa 1955-1979

Mikael Huhtamäki

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Live in Finland : kansainvälistä keikkahistoriaa S...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Live in Finland" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512087308

9789512087303

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ensimmäiset ulkomaiset pop- ja rock-artistit vierailivat Suomessa jo 50-luvun lopussa, mutta vielä Paul Ankan Linnanmäen konserttikin oli vain kalpeaa esimakua siitä, mitä tuleman piti. Svengaavalla 60-luvulla Suomessa esiintyivät muun muassa The Animals, The Rolling Stones, The Who ja The Beach Boys. Näistä tahti vain kiihtyi, ja 60- sekä 70-luvuilla suomalaisyleisö pääsi nauttimaan huutoetäisyydeltä niin Creamin, Jimi Hendrixin, Led Zeppelinin ja AC/DC:n jykevistä soundeista kuin Jethro Tullin ja Procol Harumin hämyisistä tunnelmista. Live in Finland kertoo, kuinka pop- ja rock-konsertit iskivät Suomeen 1955-1979. Kirja paitsi listaa vierailut myös kertoo tarinat suurimpien, jännimpien ja merkillisimpien artistivierailujen ympäriltä.

Aiheet

esiintymiskeikat

ulkomaalaiset

Suomi

1950-luku

1960-luku

1970-luku

konsertit

rock

historia

popmusiikki

yhtyeet

esiintyminen

muusikot

kiertueet

esiintyjät

festivaalit