Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Locke Lamoran valheet

herrasmiesroistojen ensimmäinen tarina

Scott Lynch

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Locke Lamoran valheet : herrasmiesroistojen ensimm...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Locke Lamoran valheet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Lista WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

951032597X

9789510325971

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Muinaista Venetsiaa muistuttavassa Camorrin kaupungissa elää myytti tarunomaisesta mestarivarkaasta. Vainolaisen huhutaan kävelevän seinien läpi, ilmestyvän tyhjästä ja käyttävän miekkaansa kuin kuningas. Puolet kaupungista uskoo taruun ja pitää sankariaan Robin Hoodin kaltaisena köyhien puolustajana, toinen puoli viittaa jutulle kintaalla. Kumpikaan puoli ei ole täysin oikeassa. Totuuden tietää herrasmiesroistoksi itseään kutsuva Locke Lamora, joka elää varasjoukkoineen kirjaimellisesti maan alla, piilossa erään temppelin uumenissa. Turvatakseen selustansa ja elantonsa he pitävät tarinaa vainolaisesta elossa. Saavutettu valta-asema on kuitenkin vaarassa, kun kumppanukset saavat vastaansa Harmaaksi kuninkaaksi itseään kutsuvan haastajan. Juonien verkko tiivistyy ja panokset kovenevat. Kun Camorrin kujille alkaa ilmestyä poikkeuksellisen paljon ruumiita, myös Locke tajuaa kuinka vaarallisille vesille hän on ajautumassa..Locke Lamoran valheet nousi nopeasti kulttimaineeseen ilmestyttyään Britanniassa ja USA:ssa 2006. Teos voitti maailman suosituimman SF- ja fantasiakirjallisuuteen erikoistuneen Internet-sivuston SFSITE:n järjestämän äänestyksen vuoden parhaasta kirjasta. 29-vuotiaan amerikkalaisen Scott Lynchin esikoisromaanin elokuvaoikeudet on jo myyty Warner Bros. Picturesille.

Aiheet

Lamora, Locke,

fikt.

fantasiakirjallisuus

veijariromaanit

järjestäytynyt rikollisuus

varkaat

varkaus

opettaminen

huijaus

valta

alamaailma

kosto

ystävyys

orvot

aateli

kaupungit

Camorr

(fiktiivinen hahmo)