Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Isä meidän ajassamme

Erik Ewalds

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Isä meidän ajassamme

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Isä meidän ajassamme" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karas-sana

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9516556639

9789516556638

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Erik Ewalds oli eläessään yksi Suomen arvostetuimmista sielunhoitajista, luennoitsijoista ja hengellisiä ja psykologisia asioita käsitelleistä kirjailijoista. Hänen lukuisat kirjansa ovat koskettaneet ja muuttaneet monen ihmisen elämää. Nyt, vuosia kuolemansa jälkeen, hänellä on vielä kerran sanottavaa tämän ajan ihmiselle. Jostain syystä kului aikaa, ennen kuin hänen jäämistöstään löytyi ennen julkaisematon käsikirjoitus. Vuodet eivät ole vieneet hänen sanomaltaan terää. Pohtiessaan Isä meidän -rukouksen pohjalta isän merkitystä lapsen kehityshistoriassa, nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeyttä ihmisen elämässä, hän puhuttelee tämän päivän ihmistä syvästi. Niin kotona, työelämässä kuin seurakunnassakin ihmisen ohittamisen ja mitätöimisen kuviot satuttavat ja saavat paljon pahaa aikaan. Erik Ewalds on sanavalmis ja suoraa puhetta viljelevä kirjoittaja. Siksi vuosia sitten kirjoitettu teksti puhuttelee tämän päivän ihmistä yhtä voimakkaasti kuin jos se olisi kirjoitettu eilen.

Aiheet

Isä meidän -rukous

rukoukset

elämäntaito

ihmissuhteet

isät