Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jäävuoremme sulaa

muutos ja menestyminen kaikissa olosuhteissa

John Kotter

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jäävuoremme sulaa : muutos ja menestyminen kaikiss...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jäävuoremme sulaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Wsoypro

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510341533

9789510341537

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ota oppia pingviineistä, joiden asuttama jäävuori todella uhkaa hävitä. Viiden pingviinin projektiryhmän tehtävänä on saada koko populaatio ymmärtämään muutoksen välttämättömyys. Muutoksen toteuttaminen voi olla pienestä kiinni. Teos on ovelan selkeä viestissään. Eläinsadun muoto on vain niin sanotusti jäävuoren huippu, jokainen tunnistaa pingviineistä itsensä ja työtoverinsa. Kirjassa sananmukaisesti näytetään John Kotterin tutkimuksiin perustuvat kahdeksan vaihetta, joiden kautta muutos onnistuu organisaatiossa paremmin. Kirja auttaa avaamaan uusia ajattelumalleja ja parempia toimintatapoja sekä vahvistaa päätöstä pysyä valitulla tiellä.

Aiheet

johtaminen

organisaatio

muutos

management

organization

change