Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Huovutus

Anna-Karoliina Tetri

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Tetri Anna-Karoliina : Huovutus

12,00 €

Toimitus Suomeen 6,90 €

Yhteensä 18,90 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Nidottu, kansikuva

2011 / 1.

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Moreeni

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522540501

9789522540508

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Anna-Karoliina Tetrin Huovutus on perusteellinen käsikirja huovutuksesta. Siinä kerrotaan huovutuksesta perusasioista lähtien: Mukana on märkähuovutuksen eri tekniikoita, kuivahuovutusta eli neulahuovutusta sekä pesukoneessa vanutusta. Villan ja erilaisten kuitujen ja kankaiden yhdistämiseen annetaan vinkkejä ja materiaaleihin perehdytään monipuolisesti. Lisäksi esitellään erityyppiset villan muodot: neulahuopa, topsi ja karstalevy. Upeasti kuvitettu kirja sisältää runsaasti ohjeita erilaisten vaatteiden ja asusteiden tekemiseen. Aloittelijoille sopivia töitä ovat esimerkiksi huopahelmet ja huopakukat, mutta kirjassa on
vaativiakin ohjeita, kuten kolmiulotteisen huovutustyön teko kaavan avulla. Mukana on useita erilaisia huopahattumalleja sekä miehille että naisille, helppoja ja haastavia huopa-asustetöitä sekä vinkkejä vanhojen villapaitojen uusiokäyttöön. Koristeina käytetään mm. kierrätysmateriaaleja, kuten vanhoja kravatteja, ja huovan pintaa elävöitetään erilaisin perinnekirjontatekniikoin.
Ohjeet on jaettu viiteen teemaan, joita ovat mies ja metsä, folklore, nuoriso, 1920-luku ja Intian värit. Kuhunkin teemaan on suunniteltu useita asuja, jotka on kuvattu mallien päällä. Ohjeet on sarjottu eri kokoihin, ja kirjassa on liitteenä töiden kaavat. Luonnonvärjäys-kirjan aiemmin tehnyt Anna-Karoliina Tetri on tekstiilisuunnittelun artenomi.

Aiheet

huovutus

vanutus

villa

huopatyöt

käsityöohjeet