Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hyvää syntymäpäivää

Danielle Steel

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hyvää syntymäpäivää

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hyvää syntymäpäivää" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Werner Söderström Osakeyhtiö

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510415278

9789510415276

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kolmen ihmisen koko elämä muuttuu yhdessä hetkessä Epätodennäköinen rakkaus astuu näyttämölle samana päivänä eri-ikäisten ihmisten elämään, ja vuoden kuluttua on kaikki muuttunut. Valerie Wyatt on suositun lifestyle tv-shown tähti, jonka viidennellä Avenuella sijaitseva edustuskoti on koko alan suunnannäyttäjä. Mutta hän on kohta kuusikymppinen, aivan liian vanha trendikuningattareksi. Valerien tytär April on työnarkomaani joka elää vain ja ainoastaan omalle ravintolalleen, jonka pääkokkina hän toimii. Jack Adams puolestaan on viisikymppinen, entinen urheilutähti joka on elänyt vauhdikkaasti elämää ahmien. Yhtenä päivänä asetelmat muuttuvat, eikä vuoden kuluttua mikään ole entisellään. Danielle Steel on viihdekirjallisuuden kuningatar, jonka kirjoja on julkaistu kymmenillä kielillä ja maailmanlaajuisesti myyty yli 800 miljoonaa kappaletta. Suomessa hänen kirjojaan on julkaistu vuodesta 1979, ensimmäinen suomennos oli nimeltään Ikuisesti sinun.Danielle Steel asuu vuoroin San Franciscossa ja Pariisissa. Hän on ollut viidesti naimisissa ja hänellä on yhdeksän lasta.

Aiheet

April,

fikt.

Valerie,

Jack,

elämänmuutokset

rakkaus

syntymäpäivät

ahdistus

työura

menestyminen

julkisuuden henkilöt

liikenaiset

äidit

tyttäret

kaupungit

Yhdysvallat

New York