Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Päiväntasauksen sankarit

J.-C Mézières

Kirjasarja: Avaruusagentti Valérianin seikkailuja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Päiväntasauksen sankarit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Päiväntasauksen sankarit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Jalava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9518874328

9789518874327

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Simlanin planeetan alkuasukkaat ovat epäonnistuneet sukunsa jatkamisessa planeetan monimutkaisen järjestyksen mukaan. Auttamaan kutsutaan neljän planeetan sankarit, joukossa Valerian. Koko tarina kerrotaan neljän sankarin näkökulmasta, ja tekijät luovat yhteyksiä nykymaailmaan. Päiväntasauksen sankarit kuuluu parhaisiin Valerian-albumeihin niin kuvitukseltaan kuin kerronnaltaankin.
Uusintapainos vuonna 1985 suomeksi julkaistusta Valerian-albumista. Se on harvinaisin Valerian-albumi, josta joutuu maksamaan yli 100 euroa!

Aiheet

Valérian,

fikt.

tieteissarjakuvat

sarjakuvat

avaruus

agentit

planeetat

Simlan