Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kesämökin kalaherkut

ahvennapsikkaista rosvolahnaan

Jaana Vetikko

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kesämökin kalaherkut : ahvennapsikkaista rosvolahn...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kesämökin kalaherkut" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510313777

9789510313770

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kesämökin kalaherkut kertoo, miten itse pyydetyistä eväniekoista valmistetaan mökkioloissa maittavaa ruokaa. Raaka-aineeksi käyvät tuiki tuttujen ahvenen, kuhan, hauen ja siian lisäksi vähemmän arvostetut mutta sitäkin yleisemmät lajit kuten särki, lahna, salakka ja säyne. Saaliskalat saadaan keittiökuntoon seikkaperäisten ohjeiden ja kätevien niksien avulla: kirjassa neuvotaan niin perkaaminen, suomustus, fileointi, nylkeminen kuin säilyttäminenkin. Kymmenissä ruokaohjeissa kaloja grillataan, loimutetaan, paistetaan, halstrataan, savustetaan, graavataan ja keitetään. Kesämökin kalaherkut on verraton nelivärinen käsikirja jokaiseen keittiöön, niin kokeneille kalaruokien ystäville kuin niihinkin koteihin, joissa vasta totutellaan kalan käsittelyyn ja herkkujen valmistamiseen. Jaana Vetikko on Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tiedottaja-kalatalouskonsulentti ja Vapaa-ajan Kalastaja -lehden toimitussihteeri. Kari Nyberg on kalatutkija ja opettaja sekä innokas kalaruokaharrastaja. Kalastustoimittaja ja -kirjailija Veikko Rinne muistetaan muun muassa Kalamiehen Pikkujättiläisen (WSOY 2007) toisena tekijänä.

Aiheet

ruokaohjeet

kala

kalaruoat

keittokirjat

ruoanvalmistus

kesämökit

kalastus