Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kielletty kansa

elämää palestiinalaisalueilla

Tuomas Mustikainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kielletty kansa : elämää palestiinalaisalueilla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kielletty kansa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9523000675

9789523000674

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vuosi 2008: Palestiinalainen Hamas-järjestö ampuu Gazasta itse rakentamiaan raketteja Israeliin. Israel kostaa: Gazaa pommitetaan tauotta. Internetiin leviää kuvia jalattomista lapsista, jotka eivät todellakaan ole Hamasin sotureita. Vuosi 1948: Kovia kokenut juutalaisten kansa saa lopulta kotinsa. Se on päätetty perustaa juutalaisten pyhälle maalle. On vain yksi ongelma: siellä asuu muitakin - arabeja jotka tunnemme palestiinalaisina. Israelin ja palestiinalaisten konflikti on jatkunut yli 60 vuotta, ja se on tehnyt tavallisista ihmisistä maailmanpolitiikan pelinappuloita. Raketti-iskuja, pommeja, epäluuloa, salaliittoja ja katkeruutta vuosikymmen toisensa perään. Kummallakin kansalla on menneisyyden painolastinsa, kummallekin pyhä maa on elämän edellytys. Kielletty kansa antaa puheenvuoron niin Israelin sotilaille kuin palestiinalaisaktivisteille. Miltä tuntuu osoittaa aseella arabilasta, jonka laukussa epäillään olevan pommi? Mitä sanottavaa Hamas-johtajalla on palestiinalaisten vapaustaistelusta? Millaista on tavallisten ihmisten arki epätavallisessa ympäristössä? Kielletty kansa kutoo alueen historian osaksi nykyisyyttä ja kuvaa ristiriitojen repimää maata, jossa kaikki tuntevat väkivaltaisen kuoleman. Tuomas Mustikainen on työskennellyt Lähi-idässä niin mediakasvattajana kuin vapaana toimittajana.

Aiheet

Hamas.

Lähi-idän kriisi

konfliktit

poliittiset kriisit

miehitys

Intifada

terrorismi

ihmisoikeudet

rauhantyö

arkielämä

palestiinalaiset

juutalaiset

sionismi

poliittinen historia

historia

Lähi-itä

Palestiina

Israel