Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit, eli Miten erilaisuuden sietäminen synnyttää vaurautta ja sivistystä

Ari Turunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit, eli Mi...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit, eli Miten erilaisuuden sietäminen synnyttää vaurautta ja sivistystä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Into

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522643750

9789522643759

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miksi Aleksandriaan perustettiin kirjasto? Miksi Hangzhoussa virkamiehen piti osata kirjoittaa runoja? Miksi Amsterdam otti vastaan suuren määrän pakolaisia 1600-luvulla? Miksi Isfahan oli maailman monikulttuurisin kaupunki? Historian kukoistavimmat kaupungit loihtii lukijan mielikuvitukseen yhdeksän kaupunkia, jotka omana aikanaan kukoistivat taloudellisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti, koska ne sietivät erilaisia ihmisiä ja ideoita. Lukujen lopussa kerrotaan, miksi "kultainen kausi" päättyi ja minkälaisen kulttuuriperinnön se jätti maailmaan. Aihe on ajankohtainen, varsinkin kun Suomessa ja muissa Pohjoismaissa keskustelu maahanmuuttopolitiikasta on saanut koventuneita sävyjä ja samalla ollaan huolestuneita innovaatioiden ja osaavan työvoiman ja rahan vähyydestä sekä väestön vanhenemisesta. Suvaitsevaisuus poikkiteloisille mielipiteille, kritiikille ja vähemmistöille takaa elinvoimaisuuden ja poliitikkojen peräänkuuluttaman kilpailukyvyn.