Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Helvetin sydän

Jeff Long

Kirjasarja: Helvetin piirit, osa 2

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Helvetin sydän

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Helvetin sydän" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu

ISBN

952010187X

9789520101879

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun tutkimusmatkailijat paljastivat maan syvyyksissä risteilevien tunnelien verkostot ja niiden asukit. Ihmiskunta lähetti armeijan tuhoamaan uumenien pedot, ja hetken aikaa näyttikin siltä, että paha oli saatu kitkettyä ja maailmassa oli kaikki mallillaan. Maailmaa hellivä tyytyväisyyden aurinko kuitenkin pimenee, kun Helvetti kiehuu yli Amerikan metrotunneleissa ja kellareissa. Lopulta ihminen ja hänen armottomat vihollisensa osoittautuvat pelkiksi pelinappuloiksi kaikkien aikojen kuohuttavimmassa pakosuunnitelmassa, jossa todellinen Saatana odottaa vapautumistaan. Tummahehkuinen ja vangitseva romaani sinetöi Jeff Longin maineen lahjakkaana kertojana. Helvetin sydän on rakkaustarina, huikea jännityskertomus ja planeettamme sisuksia luotaava seikkailu samassa järisyttävässä paketissa. Jeff Long on palkittu yhdysvaltalainen kirjailija, maailmanmatkaaja ja vuorikiipeilijä. Vuonna 2001 suomeksi ilmestynyt Helvetin piirit oli menestysteos, joka nosti Longin kuuluisuuteen. Helvetin sydän on suoraa jatkoa tälle huikealle Jules Verne -tyyliselle seikkailulle.

Aiheet

Ike,

fikt.

Ali,

Saatana,

tieteiskirjallisuus

seikkailukirjallisuus

dystopiat

jatkokertomukset

maankuori

tutkimus

ihmisryöstöt

vieraat sivilisaatiot

sieppaukset

lapset

riitit

julmuus

kauhu

paholainen

hadaalit

tutkijat

tutkimusretkikunnat

maanalainen maailma

Helvetti