Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Korppiretki

Mika Honkalinna

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Korppiretki

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Korppiretki" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Maahenki

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952301045X

9789523010451

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

VUODEN LUONTOKIRJA 2015. Korppeja kiehtovalla tavalla kuvaava teos voitti WWF:n Vuoden luontokirja -palkinnon 2015. Korppiretki on kertomus kumppanuudesta, ihmisten ja eläinten välisistä suhteista, mielenmaiseman muutoksista sekä uuden löytämisestä kerrottuna kertojan elämänmittaisen "korppiretken" kautta. Tarinan toisena päähahmona on korppi, jonka monitahoisen olemuksen ja käyttäytymisen kautta tuodaan esille samaistumispintaa ihmisen ja muun luonnon välillä. Mika Honkalinna on ammattiluonnonvalokuvaaja-kirjoittaja, joka on syntynyt Kymenlaaksossa ja aloittanut luontokuvausharrastuksen 1978. Vuodesta 2013 lähtien hän on asunut Limingassa. Mikan pääaiheena on pohjoinen havumetsäluonto ja erityisesti pohjoinen talvi, mutta myös ihmisen ja muun luonnon väliset suhteet. Hän on julkaissut kirjat Metsäpäiviä (2005), Lumen aika (2007), Suuri pöllö (2011) , pitänyt valokuvanäyttelyitä ja esittänyt kuvaa ja tarinaa yhdistäviä kuvakertomuksiaan eri puolella Suomea.

Aiheet

korppi

luonnonvalokuvaus

valokuvaus

luonto

ihminen

eläimet

vuorovaikutus

korp

naturfotografering