Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kids hits

Harri Laine

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kids hits

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kids hits" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

F-Kustannus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524612801

9789524612807

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sisältö: Lentäjän poika, Beautiful, If I Ain't Got You, Faija skitsoo, Lounatuulen laulu, Piste, Whatya Want from Me, Maailman toisella puolen, Price Tag, Jos menet pois, Grenade, Koko kesä aikaa, ym. Lapset ja nuoret loistavat taidoillaan TV:n laulukilpailuissa, keikka-areenoilla ja koulujen musatunneilla. Ilmiö on IN, innostus huipussaan ja musa vie mukanaan. Laulurepertuaari yltää lasten ihanista klassikoista isosiskon suosikeihin ja maailmanluokan hitteihin. Ja nyt, ensimmäistä kertaa ikinä, nämä kappaleet on koottu yhteen Kids Hits -nuottikirjaksi. Tarjolla on 50 hittiä sanoin, melodioin ja soinnuin. Artistien ja yhtyeiden valokuvat vauhdittavat fiiliksiin.

Aiheet

popmusiikki

kokoelmat

rock