Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kuikka

alkulintu

Mauri Leivo

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kuikka : alkulintu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kuikka" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952591223X

9789525912234

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pohjoisen taigavyöhykkeen uljaasta alkulinnusta, kuikasta, on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa tehty oma upea kirjansa. Taidokkaat, toiminnalliset lähikuvat esittävät tapahtumia, joita harva on päässyt näkemään. Graafisen pelkistetyt, lyyrisen kauniit kuvat kuikasta omassa järvimaisemassaan esittelevät upeasti yhden linnustomme hienoimmista ja kiehtovimmista edustajista. Vangitsevat kuvat ovat täynnä tunteita, mielikuvia, estetiikkaa ja mystiikkaa. Leivon rikas teksti kuvailee elävästi, millainen lintu kätkeytyy mustavalkean höyhenpeitteen alle. Mitkä ominaisuudet tekevät kuikasta vertaansa vailla olevan mestarikalastajan, missä kuikat talvehtivat ja mitä tiedetään niiden muuttomatkoista. Leivo kertoo myös mitä tapahtui eräälle kuikkapariskunnalle sen saavuttua jälleen kerran jatkamaan sukua pienelle eteläsuomalaiselle metsäjärvelle. Autenttiset, maastossa kirjoitetut päiväkirjat tuovat kuikkaperheen ilot ja surut aivan lukijan ulottuville. Nelivärikuvitus.

Aiheet

kuikka

linnut

elinpiirit

vesilinnut

elinympäristö

järvet

käyttäytyminen

pesintä

muuttolinnut

havainnointi

luonnonvalokuvaus

kuvateokset