Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
MAADOITTUMINEN Kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö - Ober Clinton, Sinatra Stephen, Zucker Martin, Yli-Panula Jussi (kääntäjä) , Peltoniemi Päivi (kääntäjä) | Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm | Osta Antikvaarista - Kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

MAADOITTUMINEN Kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö

Ober Clinton, Sinatra Stephen, Zucker Martin, Yli-Panula Jussi (kääntäjä) , Peltoniemi Päivi (kääntäjä)

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm, Nurmijärvi14 palautetta

Hinta

37,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

9525965333
9789525965339

Kieli

suomi

Kustantaja/julkaisija

Valmiixi

Paino-/julkaisuvuosi

2018

Painos

2. tarkistettu painos

Sidosasu

Nidottu

Sivumäärä

302

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot

Ei toimituskuluja Suomessa! Toimitusaika noin viikko. Ihmiset ovat kautta historiansa vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen varauksen. Vasta tällä vuosisadalla geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle. Maan pinta on täynnä luonnollista, sähköistä energiaa. Maadoittuminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä maan pinnan kanssa istumalla tai kävelemällä paljain jaloin tai nukkumalla maadoittavalla lakanalla. Maadoittuminen palauttaa ja ylläpitää ihmisen keholle luonnollisinta sähköistä tilaa, mikä edistää terveyttä ja toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä. Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirja selittää, kuinka maadoittuminen saattaa olla terveydellemme yhtä perustavanlaatuista kuin auringonvalo, ilma, vesi ja ravinteet. Ota yhteys maahan ja parane! Kirjan ovat kirjoittaneet kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker. Kirjan 2. painos on tarkistettu ja laajennettu. Se sisältää myös maadoittumisesta tehtyjen tieteellisten tutkimusten yhteenvetoja. "Tämä innoittava ja tutkimuksiin perustuva kirja selittää vaarat, joita kohtaamme ollessamme irti maan voimasta ja energiasta ja sen ilmaisesta rajattomasta elektronivarastosta. Voisivatko monet sairaudet, krooniset tulehdukset ja huonounisuus johtua tästä? Loistava, tieteeseen perustuva hypoteesi." - Nicholas Perricone, M.D., Ageless Mind -kirjan kirjoittaja "Maadoittuminen saattaa olla yhtä perustavanlaatuista kuin ilma, vesi ja ravinteet. Olkoon maa kanssanne!" - Gary Schwartz, Ph.D. Arizonan yliopiston professori ja The Energy Healing Experiments -kirjan kirjoittaja "Maadoittuminen kuuluu samaan luokkaan penisilliinin keksimisen kanssa. Tämä kirja on todennäköisesti tärkein 21. vuosisadan terveyskirja." - Ann Louise Gittleman, Ph.D. C.N.S. The Fat Flush Plan -kirjan kirjoittaja Onko sinulla elektronien puutos?
Tuotetietoja muokattu viimeksi 5/17/2018.

Kauppias: Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm

Nurmijärvi

4.1/5

Kauppiaan toimitusehdot

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Noudot mahdollisia sovitusti Raisiossa tai Nurmijärvellä. Toimitamme myös ulkomaille. Tilaus toimitetaan tavallisimmin 1-3 työpäivässä, viimeistään 7 vrk:n kuluessa maksun saapumisesta, jos toisin ei ole ilmoitettu tai sovittu. Ilmoita erikseen jos kirja on syytä pakata "vedenpitävästi" muoviin.

Ulkomaille toimituskulut Postin mukaan.

Toimitamme Postin, Matkahuollon ja R-kioskin kuljetuspalveluja käyttäen.

Toimitusvaihtoehdot

  • Nouto

    Toimituskulut 0,00 €

    Nouto liikkeestä aukioloaikoina

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

  • Toimitus perille

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitus kotiinkuljetettuna

  • Ulkomaat

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Ulkomaan toimitus

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

  • Noudettaessa

    Käteisellä noudettaessa

Osta Ober Clinton, Sinatra Stephen, Zucker Martin, Yli-Panula Jussi (kääntäjä) , Peltoniemi Päivi (kääntäjä) : MAADOITTUMINEN Kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö Antikvaarista hintaan 37,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.