Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Oman talon käsikirja

Risto Pekkala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Oman talon käsikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Oman talon käsikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi : Suomela

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522205109

9789522205100

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomelan oman talon käsikirja kattaa kaiken mitä pientaloasujan täytyy tietää ylläpidosta ja huoltamisesta asunnon arvon säilyttämiseksi ja parantamiseksi. Lisäksi kirja sisältää seikkaperäiset ohjeet remonttien tekemiseen. Kirjan ohjeet sisältävät myös tarpeellisen materiaalitietouden ja töissä tarvittavien työkalujen esittelyt ja työtavat. Käsikirjan ohjeet ovat kaikille tarkoitettuja, mutta sivuilta löytyy tarpeellista tietoa pidemmälle edistyneille ja jopa ammattimiehillekin. Kirja on runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu.

Aiheet

rakentaminen :

omakotitalot :

pientalot

rakentaminen

talonrakennus

korjausrakentaminen

kunnostus

remontti

rakennustyöt

kunnossapito

rakennukset

huolto

rakennusohjeet