Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Haudatkaa minut jalkalistan taakse

Pavel Sanajev

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Haudatkaa minut jalkalistan taakse

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Haudatkaa minut jalkalistan taakse" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Into

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522642894

9789522642899

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nimeni on Sasa Saveljev. Olen toisella luokalla koulussa ja asun mummon ja vaarin luona. Äiti on ottanut tilalleni verenimijäkääpiön ja paiskannut minut mummon niskoille kuin painavan ristinrumiluksen. Sellainen olen ollut nelivuotiaasta asti. Sasa Saveljev ei saa hikoilla eikä riisua sinisiä villasukkahousujaan. Hän ei myöskään saa niellä kerralla liikaa ruokaa. Hänen mummonsa on ennustanut, että hänen kohtalonsa on mädäntyä hengiltä noin kuusitoistavuotiaana ja joutua rajan taakse. Koulupojan sepityksiä nerokkaasti tavoittava lapsuuden tarina huojuu jatkuvasti draaman ja sadun välillä. Kirja on liioiteltujen ja karnevalististen hahmojen teatteria. Nina, Sasan pompotteleva ja roisisti kiroileva isoäiti, tukahduttaa lapsenlapsensa murskaavalla rakkaudella ja pumppaa hänet täyteen lääkkeitä ja parjauksia. Burleskin komedian keskellä Sasa odottaa hetkeä, jolloin uni kaatuu todellisuuteen.

Aiheet

Saveljev, Sasa,

fikt.

lapsikertomukset

lapsinäkökulma

tragikomiikka

musta huumori

esikoisteokset

havainnot

elämä

hylkäys

lapset

äidit

vanhempi-lapsisuhde

isovanhemmat

lapsenlapset

minäkuva

pojat

koululaiset

alakoulu