Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Savon patikointiopas

Pertti Rovamo

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Savon patikointiopas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Savon patikointiopas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Edita

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513751341

9789513751340

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu BTJ Kirjo 20/2008 -luettelossa: aiemmat tilaukset eivät ole voimassa. Opas esittelee Etelä- ja Pohjois-Savon parhaat patikointikohteet. Kirja palvelee retkeilijää niin useamman päivän pitkillä vaellusreiteillä kuin lyhyillä päiväretkillä ja luontopoluilla. Se tarjoaa kiinnostavia kohteita sekä aktiivisille retkeilyn harrastajille että sunnuntai- ja viikonloppuretkeilijöille. Selkeiden reittikuvausten ohessa kerrotaan kiinnostavista luonto- ja kulttuurikohteista ja annetaan käytännön tietoa retkeilijälle rakennetuista palveluista, kuten laavuista, taukotuvista ja tulentekopaikoista. Opas esittelee reittejä etenkin patikoinnin harrastajille. Muista harrastusmahdollisuuksista, kuten ratsastuksesta, melonnasta ja maastopyöräilystä kerrotaan tiiviisti silloin, kun esiteltävät kohteet tarjoavat mahdollisuuden niihin. Oppaan taustalla on Pohjois-Savon maakuntaliiton käynnistämä patikointireittien kartoitus. Pertti Rovamo on rantasalmelainen retkeilytoimittaja ja tietokirjailija, joka kirjoittaa säännöllisesti mm. Erä-lehteen. Aini Rössi on savonlinnalainen toimittaja ja patikoinnin aktiiviharrastaja.

Aiheet

vaellus

oppaat

Savo

retkeily

retkeilyreitit

ulkoilureitit

luonto

nähtävyydet

matkaoppaat