Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Richard McCormick's Barcelona

Richard McCormick

Kirjasarja: Matkustava kokki

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Richard McCormick's Barcelona

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Richard McCormick's Barcelona" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513185737

9789513185732

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Richard McCormickin ruokakirjasarjan toisessa osassa matkustetaan tunnelmalliseen Barcelonaan. Espanjalaisilla on kadehdittava tapa tehdä yksinkertaisesta ruoasta ylellistä. Jaettaviin tapaksiin, tuoreisiin raaka-aineisiin ja rentoon otteeseen tiivistyy se tapa, jolla ruokaa halutaan nyt laittaa. Barcelonan ravintolakulttuurissa kohtaavat niin arkiruoka, maailman huiput, tapakset kuin läheisten viinitilojen monipuolinen tarjonta, joille kaikille yhteistä on se, että ne nautitaan hyvässä seurassa. Ruoka ei ole vain ruokaa - se on tunnelmia, muistoja ja inspiraatiota. Richard McCormick poimii innostuksen kirjansa resepteihin paikallisten rennosta elämänasenteesta, vireästä street-kulttuurista, värikkäästä arkkitehtuurista, kapeilta kujilta sekä nuorten kokkien luovista kokeiluista.Richard McCormick on kokki ja ravintoloitsija, joka on mullistanut Helsingin ravintolakulttuurin konstailemattoman raikkaalla ruoallaan ja luovilla konsepteillaan. Hänet tunnetaan muun muassa Sandro- ja The Cock -ravintoloiden keittiöistä sekä vaaleanpunaisesta ruokarekastaan, jolla hän aloitti Suomen katuruokabuumin

Aiheet

ruokaohjeet

ruokamatkailu

Espanja

Barcelona

ruokakulttuuri

ravintolat