Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Eksyvä löytää

matkustamisen ja matkalla olon tärkeydestä

Anneli Vainio

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Eksyvä löytää : matkustamisen ja matkalla olon tär...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Eksyvä löytää" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kirjapaja

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522880647

9789522880642

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Meissä monessa on utelias puoli, seikkailija, joka aika ajoin haikailee vieraille maille. Sydän sykähtää kiskojen kolinasta, katse tavoittelee taivaalla lentäviä koneita ja askeleet vievät satamiin. Ajattelemme ehkä: miten vaivalloista, turhamaista, vaarallistakin. Silti lähdemme. Matkustamisen vetovoima on suuri. Olipa matkustamisen tapa tai tarkoitus mikä tahansa, matka tarjoaa paljon. Vaikka lähtisimme liikkeelle vain mielikuvituksessamme, matka ruokkii aistejamme ja muokkaa asenteitamme. Matkalla putoamme tavanomaisista kehyksistämme. Siksi jokainen matka on myös matka itseen. Eikä matka ole matka ilman kotiinpaluuta.

Aiheet

matkustaminen

matkat

matkailu

elämäntaito