Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuri Pohjolan kasvio

Bo Mossberg

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuri Pohjolan kasvio

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuri Pohjolan kasvio" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513167798

9789513167790

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

<i>Suuri Pohjolan kasvio</i> on kaikkien kasveista kiinnostuneiden ylittämätön perusteos.
Se on selkeydessään ainutlaatuisen käyttökelpoinen lajintuntemuskirja, joka soveltuu yhtä hyvin vasta-alkajalle kuin harrastuksessaan jo mestariksi edenneelle. Tarkistettu nimistö tekee siitä myös ammattibotanistien, opiskelijoiden, opettajien ja ympäristöviranomaisten välttämättömän käsikirjan.
Kirja esittelee kaikki Pohjolan putkilokasvit eli Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Islannin, Färsaarten, Huippuvuorten, Karhusaaren ja Jan Mayenin koko lajiston. Mukana ovat sekä Pohjolan luonnonvaraiset kasvit, että luontoomme puutarhoista ja eri tavoin ihmistoiminnan myötä villiytyneet lajit. Lajiteksteistä käyvät ilmi kasvin kukkimisaika, yleisyys, kasvupaikat, ekologia, koko sekä tärkeimmät tuntomerkit ja lajinsisäinen vaihtelu. Lajitekstejä täydentävät ajantasaiset levinneisyyskartat. Kirjan alussa esitellään kasvien rakenne termein ja piirroskuvin sekä käydään läpi keskeinen kasvitieteellinen sanasto.- 3 250 lajia ja alalajia- mukana kaikki Pohjoismaat Huippuvuoria myöten- ajan tasalla olevat levinneisyyskartat- suomalaisia käyttäjiä varten muokattu teksti- suuri koko ja selkeät kuvat
Loisteliaan havainnolliset ja kauniit kuvat on maalannut Bo Mossberg ja alkuperäistekstin kirjoittanut Lennart Stenberg yhteistyössä alan parhaiden pohjoismaisten asiantuntijoiden kanssa. Tekstin ovat suomentaneet ja Suomen oloihin soveltaneet fil. maist., Radion Luontoiltojen pitkäaikainen kasviasiantuntija Seppo Vuokko sekä fil. tri, Helsingin yliopiston kasvimuseon yli-intendentti Henry Väre.

Aiheet

kasviot

Pohjoismaat

kasvit

Pohjola

kasvisto

hakuteokset

luonnonkasvit