Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Joogaa kahdelle

rentouttavia venytyksiä yhdessäoloon

Darrin Zeer

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Joogaa kahdelle : rentouttavia venytyksiä yhdessäo...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Joogaa kahdelle" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9517964730

9789517964739

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kiireisen ja stressaavan elämän keskellä ensimmäisenä nipistetään yleensä ajasta oman kumppanin kanssa. Jokainen ihmissuhde tarvitsee kuitenkin aikaa ja hoitamista. Jooga on ikivanha tapa rentoutua, venytellä ja saada kiinni jokaisen hetken ainutlaatuisuudesta. Kun liikkeet tekee oman rakkaan kanssa, samalla rakkaus syvenee. Joogaa kahdelle -kirjasta löytyy sopivat liikkeet niin kiristäviin hartioihin, jäykkään selkään kuin stressin laukaisuunkin. On aikaa sitten vain muutamia minuutteja tai tunteja, kirjan harjoitukset auttavat rentoutumaan ja nauttimaan yhdessäolosta. Liikkeet sopivat niin aloittelijoille kuin joogaa harrastavillekin. Kirja on ihanteellinen lahja kihlajais- tai hääparille - tai puolisolle, joka ei vielä ole innostunut joogasta. Piirroskuvitus.

Aiheet

jooga

rentoutus

venyttely